Actueel

Planontwikkeling Baton Rouge en de Jazz City Boulevard

Na de oplevering van de appartementen en outletwinkels in New Orleans in 2017 en de iconische woontoren Manhattan in 2020, wordt nu gewerkt aan de volgende fase van Jazz City: Baton Rouge.
Vanaf het najaar van 2023 gaan we op diverse momenten met de omgeving in gesprek over de ontwikkeling van Baton Rouge en de Jazz City Boulevard. Van elke bijeenkomst wordt een participatielogboek gemaakt, met daarin het verslag van de omgevingsdialoog.

Participatielogboek bijeenkomst 31 oktober 2023
Participatielogboek bijeenkomst 20 december 2023


Proces
In oktober 2023 is gestart met de omgevingsdialoog voor Baton Rouge en de Jazz City Boulevard. De dialoogfase wordt naar verwachting in het eerste kwartaal van 2024 afgerond. Daarna zal bij de gemeente een aanvraag voor de afwijking van het omgevingsplan worden ingediend. Bij een positief besluit kan het plan dan verder worden uitgewerkt tot een aanvraag voor een bouwvergunning. We verwachten dan in 2025 te kunnen starten met de bouw van Baton Rouge en de verdere inrichting van de Jazz City boulevard.

.

Inschrijven

Enthousiast geworden over deze fantastische plek om te wonen? Schrijf je in en je wordt als eerste op de hoogte gebracht van het laatste nieuws over Jazz City.
93d25f90-74a9-11ed-a013-37a70e1b6ff8
.

Jazz City is een ontwikkeling van Jazz City B.V.
SDK Vastgoed is gedelegeerd ontwikkelaar.