De bruisende boulevard in Roermond

Boulevard

Verrassende outlet winkels, fantastisch eten en een geweldige sfeer. Internationale allure aan de bruisende Roermondse boulevard. Jazz City is uitstekend verbonden met het Designer Outlet Center. De moderne architectuur, de hoogwaardige publieke ruimte aan het water en de verrassende outletconcepten maken Jazz City tot een aanwinst voor Roermond.
 
Exclusief
Jazz City is direct verbonden met het Designer Outlet Center. Bezoekers lopen ongehinderd langs alles wat Jazz City te bieden heeft. Bovendien heeft het gebied een unieke ligging aan het water en de haven. De boulevard is daarom de aangewezen plek voor ontspannen en genieten.
 
Verrassend & authentiek
Jazz City blijft verrassen. Vernieuwende concepten, een afwisseling tussen klein- en grootschalig en blurring maken elk bezoek tot een beleving. De creatieve horeca-ondernemers en trendy merken geven het gebied glans.
 
Energiek. Dag & Avond
Jazz City beweegt mee met het ritme van de dag. Overdag ontspannen aan het water en de outlet stores ontdekken. En 's avonds genieten van de gastvrije horeca en gezellige muziek.

.

Inschrijven

Enthousiast geworden over deze fantastische plek om te wonen? Schrijf je in en je wordt als eerste op de hoogte gebracht van het laatste nieuws over Jazz City.
93d25f90-74a9-11ed-a013-37a70e1b6ff8
.

Jazz City is een ontwikkeling van Jazz City B.V.
SDK Vastgoed is gedelegeerd ontwikkelaar.