De bruisende boulevard van Roermond

Jazz City

Jazz City aan de Maas in Roermond. Het decor voor een bruisende boulevard met fijne plekken om te wonen en verblijven en te genieten van de aanwezige horeca, winkels en het fraaie uitzicht op de indrukwekkende jachten in de Maashaven. 

In Jazz City vind je het allemaal. Het is een unieke mix van snelheid en tot rust komen, wonen, shoppen en beleven. Een plek die de juiste snaar weet te raken.  


Meer informatie over de actuele stand van zaken rondom de planontwikkeling van Jazz City - Baton Rouge vind u hier.
De Locatie

Jazz City wordt hét nieuwe stadsdeel van Roermond. Deze unieke woon en verblijfslocatie ligt direct aan de Maas en kenmerkt zich door een bruisende boulevard met winkels en horeca. Daarbij wandel je binnen no-time de binnenstad van Roermond in. Ideaal!  

In totaal worden circa 330 appartementen in vier fases gerealiseerd. Uiteraard stuk voor stuk onder hoogwaardige architectuur. De appartementen in New Orleans waren in het voorjaar van 2017 klaar, het luxe woongebouw Manhattan was gereed in het voorjaar van 2020. In een later stadium starten we met de gebouwen Baton Rouge en Four Brothers aan de Boulevard:  beide een combinatie van appartementen als ook diverse commerciële ruimten op de begane grond. Daarmee is Jazz City als aantrekkelijk woon- en leefgebied straks compleet.

Wonen

Wonen in een muzikaal meesterwerk, op steenworp afstand van de binnenstad met uitzicht over de Maas – het kan in Roermond!

Een deel van het plan aan de Maas is inmiddels gerealiseerd, maar Jazz City wordt nog uitgebreid met twee woongebouwen. Strijk neer in Jazz City en vind hier straks jouw droomplek om te wonen.

Meer over wonen >>

Ontspannen en Genieten

De volgende fase van Jazz City bestaat niet alleen uit twee gebouwen met hoogwaardige luxe appartementen, maar ook hier komt ruimte voor een variëteit aan horeca, retail en eventuele andere creatieve ondernemers.

De boulevard aan de Maas wordt verrassend groen en de bruisende ader van Jazz City. Bomen en grassen zorgen voor een relaxte sfeer. Jazz City: shoppen bij Designer Outlet Center en daarna heerlijk op het terras aan het water. Een combinatie die klinkt als muziek in de oren.

Meer over de Boulevard >>
.

Inschrijven

Enthousiast geworden over deze fantastische plek om te wonen? Schrijf je in en je wordt als eerste op de hoogte gebracht van het laatste nieuws over Jazz City.
93d25f90-74a9-11ed-a013-37a70e1b6ff8
.

Jazz City is een ontwikkeling van Jazz City B.V.
SDK Vastgoed is gedelegeerd ontwikkelaar.