Sfeervol wonen aan de Boulevard

Jazz City

Jazz City beweegt mee met het ritme van de dag. Overdag ontspannen aan het water en de outlet stores
ontdekken. En ‘s avonds genieten van de gastvrije horeca en de gezellige muziek.
Vanuit je woonkamer genieten van de skyline van Roermond: in Jazz City vinden levensgenieters alle ruimte.

Jazz City bestaat uit vier woongebouwen: New Orleans, Manhattan, Baton Rouge en Four Brothers.

Schrijf je hier alvast in

New Orleans

OPGELEVERD - Het eerste appartementengebouw op Jazz City dankt haar naam aan de grootste jazzstad ter wereld. In New Orleans vind je 94 luxe appartementen en 6 riante penthouses (allen huur). Bijna geen appartement is hier hetzelfde, waardoor je steevast op jouw manier woont. Gemene deler is de luxe afwerking, de beschikking over eigen parkeerruimte, een waanzinnige lichtinval en een ruim balkon. In New Orleans heb je bovendien alle ruimte, de woonoppervlakken variëren van 60 tot 160 ㎡.

Manhattan

OPGELEVERD - Als tweede in de skyline van Roermond is Manhattan reeds zichtbaar. Het exclusieve en spraakmakende woongebouw bevat 39 luxe koopappartementen en penthouses. Ruimtelijkheid, flexibiliteit en mooie, duurzame materialen smelten hier samen tot een ontwerp met een high-end uitstraling. Als een opgaande spiraal torent het gebouw op majestueuze wijze boven Jazz City uit. De woningen variëren van een riante 118 tot een imposante 202 ㎡.

De begane grond biedt ruimte aan circa 500 ㎡ outlet retail / horeca gelegen aan de nieuwe boulevard.

Baton Rouge

Shoppen, genieten van een hapje en drankje én wonen: Baton Rouge valt niet enkel op vanwege de unieke locatie, maar ook door een mix aan functies op de begane grond. Naast horeca met terras en diverse outletstores, zal dit nog te ontwikkelen gebouw circa 100 appartementen bevatten.

De appartementen bieden een prachtig uitzicht over de bruisende boulevard én de schitterende Maashaven. Vanaf het balkon of terras kun je straks heerlijk genieten van de middag- en avondzon, en de mooiste vergezichten. Of naar buiten stappen en flaneren over de boulevard, waar Roermonds nieuwste stadsdeel in alle levendigheid voelbaar is. De ondergrondse parkeergarage wordt gedeeld met de naastgelegen urban residence Manhattan.

Meer informatie over de huidige stand van de planontwikkeling van Baton Rouge vindt je terug op de pagina actueel.

Schrijf je hier alvast in

Four Brothers

Woongebouw Four Brothers krijgt op de begane grond ruimte voor horeca en diverse outletstores, die samen voor allure en een verrassende boulevard gaan zorgen. Hierboven bevinden zich de circa 150 schitterende appartementen uitgevoerd in verschillende types.

De naam Four Brothers is ontleend aan de vier torentjes die straks kenmerkend zullen zijn voor de skyline van Roermond. Voor de zuidelijke toren wordt gedacht aan het inpassen van een hotel met aanvullende functies zoals een restaurant. Ideaal voor (internationale) bezoekers van het meest succesvolle designeroutlet van Noordwest-Europa en met de binnenstad op loopafstand. Aan de achterzijde van het gebouw wordt de parkeervoorziening gerealiseerd voor de appartementen.

Schrijf je hier alvast in
.

Inschrijven

Enthousiast geworden over deze fantastische plek om te wonen? Schrijf je in en je wordt als eerste op de hoogte gebracht van het laatste nieuws over Jazz City.
93d25f90-74a9-11ed-a013-37a70e1b6ff8
.

Jazz City is een ontwikkeling van Jazz City B.V.
SDK Vastgoed is gedelegeerd ontwikkelaar.